5 augusti 2012
19:30

Unbyns IF

Referat: Notvikens IK2 - Unbyns IF

Vi startar matchen med Pälle i mål, Kris hb, Peter och Robbs mb och Niclas som vb. På defensiva mmf Nordan och JO med Simon framför. Linden på höger och Martin på vänster med Renko framåt. Avbytare Jens, Linus, Levi, Jarro och Erik.

Matchen startar med en förväntad anstormning från Notas med flera chanser, dock kan vi reda ut dom på ett bra sätt och efter en kvart bedarrar trycket betänkligt och vi kan tillåtas börja kombinera lite. Vi lyckas äga boll en hel del i backlinjen och skapar därigenom ett lugn för att kunna gå till anfall. Vi har några halvlägen, men inget farligt. Första slutar 0-0

I andra har dom en anstormning igen, och Pälle får göra ett par kvalificerade räddningar. Denna gån slingrar vi oss ur greppet fortare och kan göra 0-1 efter en raid från Jens som släpper den till imon som tofflar vidare till Renko som lägger bak till Martin som sätter den vid stolpen. Efter detta spelar vi bra och har en boll som studsar över målvakten som Renko om han kunnat föreställa sig detta kunde ha satt. Jens har en raid från mittlinjen förbi backen och sånär förbi målisen också. Vi kombinerar rätt bra på mitten och kan spela med hyfsat tålamod. Tyvärr får dom straff och 1-1 på en omställning som börjar med ett felaktigt tilldömt inkast. Sen kan deras spelar med 5 minuter kvar snurra upp vår backlinje och sätta 2-1.

Vi får Nordan skadad inom 5 minuter tyvärr, och Lindens fot håller bara 35-40. Martin, Simon och JO spelar bra på mitten. Backlinjen stark med toppar i Kris och Niclas som räddar flera lägen på ett resolut sätt. Jensa får definitivt plus för sina raider som skapar lägen. Pälle gör flera avgörande räddningar och kvitterar ut bra betyg. Mycket positivt i denna match som vi tar med oss till kommand matcher även om vi inte får poäng.